Ett hjärta - En förening
söndag, maj 19, 2024

D-4-Kväll

Slutet på första dagen (tisdagen) av mitt genomnaiva och självpåtagna uppdrag att fylla SDC-hallen på lördag.

Kära, D-bok!
Det går precis som förväntat, trögt.
Skrev en text och publicerade den på Bamsingarnas hemsida:http://bamsingarna.se/news.php?extend.1594 Delade sedan länken på Twitter och Facebook. Reaktioner: Små, mycket små.
Skapade ett Facebook-evenemang, ”Hammarby Hockey vs Väsby IK, en klassisk uppgörelse!” i Bamsingarnas grupp på FB (notera Facebook, ej Flashback). Lånade en bild från Bemmas Hammarby Hockeyhistoria med Hempa Pettersson som fajtas mot en Väsbylirare 2012. Reaktioner: Små, mycket små. Av 1 118 medlemmar har 16 svarat att de kommer och 18 är intresserade.
Har skickat mejl till vänner samt Bajen Fans men inte fått mycket reaktioner ännu.

Avskräckande?
Nej, kära D-bok. Varför skulle det egentligen vara det? Jag kan bara göra det jag kan oavsett vad folk tycker.
Varför gör jag det då?
Prestige och personlig ära är inget jag söker. Det handlar mer om att se den grupp jag anser mig tillhöra, vi som älskar Hammarby Hockey högt, leva och förhoppningsvis frodas med en liten men säker tillväxt såsom Bamsingarna har gjort under de senaste åren. Dessutom är de siffror som Hammarby Hockey har haft på hemmaplan den här säsongen inte speciellt avskräckande när det handlar om en kampanj för att få folk till ishallen. Snittet ligger på 200 pers, senast mot Nacka kom det 172 själar och säsongen bästa är 253 besökare. Slår Hammarby Hockey en av dessa siffror på lördag är det bra, slås genomsnittet är det ännu bättre och blir det nytt säsongsrekord är det alldeles förträffligt.

Planen för D-3 (onsdag):
Fortsätta kontakta vänner för att få dem till matchen.
Författa ett mejl till Bamsingarnas medlemmar om föreningens styrelse så tillåter.
Skriva fler texter och försöka få dem publicerade.
På kvällen blir det en tur ut till Enebyberg för att se och stötta det fenomenala damlaget då de ska ge sig på att ta den fjärde segern på sju dagar då de möter SDE.

Så g’natt kära D-bok så hörs vi imorgon.
Din Sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

Sverre

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024