Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Å där står vi

thumbnail_twitter_sdc_hallen_2017_10_04.jpg

Publicerade ett, i eget tycke, ironiskt och lagom kul twittermeddelande en kvart före nedsläpp i matchen mellan Hammarby Hockey och Hanvikens SK i onsdags. Inlägget var en bild på en folktom läktare tillsammans med texten ”Det har aldrig varit mer publik i SDC-hallen. Punkt. #bajenhockey #bagdad- spicer”.

 

Naturligtvis var det en publik på plats i ladan, 245 personer stor enligt officiella uppgifter, vilket är en högst normal siffra för en serielunksmatch i HockeyEttan Östra för Stockholmslagen. Inte bra, inte katastrof.

 

Å där står vi, Bamsinggänget, ”Sveriges vackraste klack” som Gunnar envisas att kalla oss, och sjunger. Vi är optimistiska och sjunger. Vi är pessimistiska och sjunger. Vi bannar domare Lennart och sjunger. Vi bedrövas och sjunger. Vi står kvar efter slutsignalen och sjunger. Varför? För att vi älskar vårt lag. För att det är gemenskap. För att det är kul. Framför allt: För att vi vill. För att vi vill.

 

Jag vill att du också ska känna viljan. Viljan att ta plats på läktaren. Viljan att sjunga för laget. Viljan att skratta, glädjas och kanske lida. Jag vill kunna ta en bild över läktaren för Bamsingarnas Twitterko nto och kunna skriva helt utan ironi: ”Det har aldrig varit mer publik i SDC-hallen. Punkt. #bajenhockey”.

 

Så min uppmaning till våra 1100 följare på Twitter, våra 1100 medlemmar i gruppen på fejjan och alla andra grönvita supportrar är: Kom till SDC-hallen ute i Sätra nästa onsdag då Hammarby Hockey möter Arlanda Wings. Kom till hallen, kasta en blick längst bort på läktaren och konstatera: Å där står vi.

 

… om du vill

Sverre
Supporter

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024