Ett hjärta - En förening
onsdag, juni 19, 2024

Ikväll: Bajen - Vallentuna

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey - Vallentuna BK

Onsdag 7 december 19.00
SDC-hallen

Efter en veckas återhämtning skall nu Bajen in i hetluften igen. AllEttan finns fortfarande tillgänglig långt borta i fjärran och där de våra behöver hjälp av andra lag för nå dit. En sak är i alla fall säker, seger mot Vallentuna krävs ikväll. En match i taget!
Förra mötet lagen emellan slutade med bortaseger för Hammarby med 3-6 efter att de våra kunnat rycka i slutet av matchen med ett par powerplay-mål. Gamlingen Andreas Paulsson leder interna skytteligan i tabellnian Vallentuna med 8 mål och 10 målgivande passningar. Fastän de redan är klara för vårserien har de all anledning att köra för fullt då tabellplaceringen avgör hur många poäng man startar med i efter jul.

Hammarby Hockey behöver få vind i seglen efter tre raka torskar, visserligen spelade de sista matchen före det korta uppehållet riktigt bra borta mot Huddinge och förhoppningsvis tar de med sig det positiva från den matchen till kvällens drabbningen. Benny Rönnelöw, som officiella hemsidan har intervjuat, varslar om att kapten Tomas Lindgren är på väg tillbaka och kan vara aktuell för spel redan ikväll.

Kom till SDC-hallen ikväll och stötta laget i det småprekära läget!

Passa på att köpa en julklapp eller två vid Bamsingarnas souvenirbord ikväll. Det går alldeles utmärkt att även betala medlemsavgiften för 2017.
Glöm inte bort att rösta på din favorit i laget: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8311

Mer
Hammarby Hockey: Inför Hammarby-Vallentuna
Hammarby Hockey: Benny inför avslutningen av serien

Så kom igen!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024