Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Ikväll: Väsby - Bajen

vasby-hh_2016-10-31_puff.png

Väsby IK HK - Hammarby Hockey

Måndag 31 oktober 19.00
Vilundaparkens Ishall

Måndagskvällen bjuder på ett klassiskt möte mellan Väsby och Bajen ute i Vilundaparkens Ishall. Matchen uppmärksammas särskilt av HockeyEttan då den webbsänds som €Veckan match€. I den täta striden om att ligga på rätt sida av AllEttan-stecket vore det tacknämligt om Hammarby kunde ta en trepoängare som skulle ge en fjärdeplats i tabellen.
Åk ut till Väsby och visa Hockeysverige att Bajen är bäst!

Väsby ligger i dagsläget femma i tabellen på samma antal poäng (20) som sjätteplacerade Hammarby. Laget tycks vara väsentligt bättre än förra säsongens upplaga och i första mötet mellan kvällens kombattanter som spelades i LW Hallen den 21 september tog Väsby extrapinnen då de med 2 sekunder kvar av de fem minuternas förlängning avgjorde genom lagets poängbästa spelare Johan Wiktorsson.

Hammarby tog en viktig seger mot Vallentuna i förra omgången där det tidigare knackiga spelet i numerära överlägen avgjorde. Till den matchen hade vårt lag precis tre femmor, förhoppningsvis får vi åtminstone se en del av en fjärdelina ikväll.

Inträde
Entréavgiften är 100 kronor (50 kr för pensionärer och ungdom).

Webbsändning
HockeyEttan sänder matchen: https://www.hockeyettan.tv/Home/Watch/Karusell/6625

Resa
Kollektivt är ett förslag att resa med pendeltåg 36 i riktning mot Märsta från Södra Station 17.25 och i Upplands Väsby ta buss 539, riktning Fresta, till Vilundaparken.

Stötta Bajen på plats!
Hjälp våra hockeykrigare genom att sluta upp på läktaren! En del av biljettintäkterna ifrån Bajens supportrar går till Hammarby Hockey så en stor uppslutning vore kanon!
Ta med halsdukar, flaggor och banderoller så att det syns att vi är på plats! Hokkitröja på!
Klicka gärna €Kommer€ på Facebook-eventet Väsby - Hammarby och dela med vänner: https://www.facebook.com/events/186267195110514/

Mer
Hammarby Hockey: Inför Väsby-Hammarby
Väsby Hockey: Måndagshetta mot Hammarby i Vilundahallen!
Väsby Hockey: Väsby lånar in talang från Djurgårdens IF

Attack! Attack! Åh Hammarby Attack!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024