Ett hjärta - En förening
lördag, juli 13, 2024

Lördag: Sundsvall - Bajen

hif_damfotboll_logo_text_sida.png

Elitettan

Sundsvalls DFF - Hammarby IF DFF
Lördag 29 oktober 14.00
Norrporten Arena

Med två omgångar kvar av Elitettan befinner sig Hammarby just nu på en Damallsvensk plats med Växjös damer som enda konkurrent. Bajen åker upp till Sundsvall för att ta de tre poängen som står på spel samtidigt som vi hoppas på att Kungsbacka med hemmafavör tar poäng i sin match mot Växjö. Olidligt spännande läge och Bamsingarna åker buss upp till Bajens match för att stötta tjejerna!
Första mötet lagen emellan denna säsong slutade med en 3-0-seger för Bajen på Kanalplan. Sundsvall slåss för att stanna kvar i Elitettan och de ligger just över strecket så de har all anledning att spela för fullt så våra tjejer får vara beredda på 90 minuters strid.

Matchen Kungsbacka - Växjö startar 15.00 så vinner Hammarby blir det en timmas spännande väntan på resultatet i den matchen. Chansen finns att damerna blir klara för Damallsvenskan redan i Sundsvall och då blir det väl fira av!

Biljettpris
Det kostar 80 kr att se matchen och det är ingång västra sidan under sektion MNO som gäller.

Supporterbuss
Bamsingarna åker med buss upp till Sundsvall. Avgång 8.30 på Gullmarsplan, övre planet därifrån supporterresorna brukar avgå. Det finns gott om platser kvar så haka på, betala 300 spänn vid ombordstigningen. Mejla gärna MEJL om du ämnar dyka upp.
Läs mer: http://bamsingarna.se/news.php?extend.1459

Mer
Tabell

Hammarby! Heja Bajen!
/sverre

Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024