Ett hjärta - En förening
torsdag, juli 18, 2024

Onsdag: Vallentuna - Hammarby

hh_logo_text-under.png

IF Vallentuna BK - Hammarby Hockey

Onsdag 26 oktober, 19.00
Vallentuna Ishall

Halvvägs in i HockeyEttan Östra är det dags för Bajen att ta sig an Vallentuna på bortais. Varje match är av yttersta betydelse för att det stora målet för säsongen, en plats i Allettan, skall bli verklighet så det är full fart som gäller.
Vallentuna innehar en åttondeplats i tabellen med 9 inspelade poäng och lagets två trepoängare har kommit mot Tumba hemma och Nacka borta.  Andreas Paulsson, som bytt ut Väsbys tränarkostym mot Vallentunas matchställ, leder interna poängligan med 4 mål och lika många assist.

Hammarby har halkat tillbaka till sjundeplatsen i tabellen med 17 poäng (lika många som Haninge och Väsby) och ska nu följa upp den, trots förlusten, fina insatsen borta mot Hudiksvall. Då vårt lag fortfarande har fler spelade matcher än övriga lag känns det som om en trepoängare mot Vallentuna är ett måste (om vi kan ställa sådana krav på en oavlönad trupp). Leder interna poängligan gör fortfarande en skadad Tomas Lindgren (krya på dig, kapten!) med åtta poäng men förhoppningsvis kommer detta att ändras ute i Vallentuna Ishall, då både Linus Carlsson och Joakim Arnmark har jobbat sig upp till samma antal poäng som Lindgren.

Entrépriser
Vuxna 100 kronor
Pensionärer 50 kronor
Ungdom under 18 år går in gratis.
Alla tjejer går in gratis samtidigt som Vallentuna skänker 10 kronor per tjej till Rosa bandet!

Vallentuna aviserar på sin hemsida att de sänder matchen via Solidtango och som går att beställa till en kostnad av 59 kronor: https://vallentunahockey.solidtango.com/live

Det vore jäkligt kul om vi blir tillräckligt många så vi får samma tryck på läktaren som uppe i Hudik i fredags. Ett kollektivt reseförslag är att ta Roslagsbanans linje 27 kl 17.40 från Östra station som anländer till Vallentuna 18.10. Därefter är det en ca 10 minuters promenad till ishallen.

Krossa!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024