Ett hjärta - En förening
söndag, juni 23, 2024

Idag: Hammarby - Vallentuna

hh_logo_text-under.png
 
Träningsmatch
Hammarby Hockey - Vallentuna BK
Söndag 11 september 16.00
SDC-hallen / LW Hallen
 
Sista träningsmatchen före seriepremiären spelas idag i SDC-hallen. Det är returmötet mot seriekonkurrenten Vallentuna som skall gå av stapeln och där vi förväntar oss ett bättre försvar än i 8-8-matchen borta i Vallentuna Ishall. Bamsingarna sänder webbradio och säljer säsongskort.
Vallentuna har sedan de mötte Hammarby klarat av fyra matcher med blandade resultat; segrar mot Väsby och Rimbo samt två förluster mot Arboga. I den oavgjorda matchen mot Bajen satte de press högt upp i banan vilket skapade oreda hos de våra men det vore förvånande om samma koncept skulle röna framgång idag.
 
I Hammarby har vi Benjamin Blomberg och Marcus Carlsson på skadelistan men förhoppningsvis är Erik Linbro och nyutnämnde lagkaptenen Tomas Lindgren tillbaka i spel. Som assisterande lagkaptener har Marcus Carlsson och Oliver Forsberg utnämnts. Detta är alltså sista matchen före seriepremiären på fredag borta mot Visby/Roma, ur det perspektivet blir dagens tillställning mycket intressant att följa.
 
Fri entré
Lägg dock gärna ett bidrag i hinken!
 
Webbradio
Bamsingarna sänder med start 15.55 på den vanliga adressen: http://bamsingarna.se/page.php?5
 
Säsongskort
Nu är det inte många tillfällen kvar att köpa Hammarby Hockeys säsongskort till rabatterat pris för Bamsingar (800 kr) så passa på!
 
Vi ses ute i Sätra!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024