Ett hjärta - En förening
onsdag, juni 19, 2024

Hockeyns säsongskort 2016/2017

hh_sasongskort_2016-2017.png
 
Hammarby Hockey har dragit igång försäljningen av säsongskortet för nästa säsongs hemmamatcher och Bamsingarna hakar givetvis på - vi vill se en välfylld läktare i vinter!

Du som är medlem i Bamsingarna köpa kortet till rabatterat pris, 800 kr (ordinarie pris 1 000kr).
Säsongskortet gäller för hemmamatcherna i grund- och fortsättningsserie 2016/2017 inklusive eventuell Bajenkväll.
 
Bamsingarna (och alla andra grupperingar som säljer minst 20 säsongskort) får två hundra kronor i rabatt per sålt säsongskort. Alltså erbjuder vi våra medlemmar att köpa kortet av oss för 800 kronor vilket innebär att om du blir medlem i samband med köpet sparar du ändå en hunka.

Vi kommer även sälja kort till normalpris 1000 kr samt ungdoms- (12-17 år) samt pensionärskort till priset av 500 kr. Vi kommer att sälja säsongskort vid olika tillfällen under våren/sommaren som t.ex. i samband med Hammarby Damfotbolls matcher på Kanalplan/Zinkensdamms IP. Vi kommer att anslå varje försäljningstillfälle på hemsida och i sociala medier (du är väl med i Bamsingarnas grupp på Facebook samt följer @bamsingarna på Twitter?).
Vi tar kontanter, kort och även Swish.
 
Du kan även köpa säsongskortet av oss genom att sätta in pengarna på vårt plusgirokonto 227520-4 samtidigt som du skickar ett mejl till MEJL med namn, telefonnummer och adress. Skriv gärna säsongskort i ämnesraden.
 
För en kanonsäsong 2016/2017!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024