fredag, april 19, 2024
 Inget
Tidigare möten mot Graip slutade med 2 vinster och målskillnad på 20-4. Så många mål blev det framåt plus 1 mål till på 1 match.
Jacke är tillbaka! Fyra puckar bakom Graips målis blev det.

Tidigare möten mot Graip slutade med  2 vinster och målskillnad på 20-4. Så många mål blev det framåt plus 1 mål till på 1 match.

Period 1:
Bajen börjar i högt tempo och det dröjer bara 1.15 innan första målet kommer och det är Andreas Jakubowicz som sätter dit den, som gör sin andra match efter sin USA tripp eller var det nu var han var. 1 minut senare sätter Lindgren 2-0 och Lindberg gör 3-0 25 sek senare.. 5:30 så gör Jakubowicz sitt andra mål och matchen är nu avgjord. För minuten senare presenterar Rönnelöw sig för matchen och gör 5-0.
5 mål under första 6 minuterna tyder på att denna match kommer att sluta stort. Men 6 minuter efter 5-0 blir mållösa innan Tobias Laudon-Sörlin som gjorde 4 mål i fredags satte 6-0. Målfyrverkeriet började igen då Rönnelöw satte 7-0 30 sek senare.
8-0 kom även innan första var över av Richard Gustafsson och 9:an likaså av Laudon-Sörlin. Graip får in en reducering med några minuter kvar. Och denna av ren bjudning av Bajens målvakt, Anders Lagerqvist. Men 9-1 står det efter första.

Inget
Att Bajen skulle vinna var väntat. Att Bajen bara ledde med 3-2 efter 2 perioder var mindre väntat.
En av huvudaktörerna mot Katrineholm, #12 Fredrik Lundin.

Period 1:

Bajen går till ledning med 1-0 av Ludde, som även gör 2-0 på straff. Men Bajen soelar inte bra. Men går till paus vila med 2-0.

Period 2:

Bajen spelar fortfarande inte bra och gör en del misstag i försvaret och det utnyttjar Katrineholm på bästa sätt och kommer ikapp till 2-2.
Spelmässigt spelar Bajen inte sin bästa hockey som vi är vana med.
Men Bajen får in ett ledningsmål lite turligt tyckte jag nog men det räknas också.
Så 3-2 efter 2 spelade perioder är nog ändå bra även om Bajen inte spelat så bra hittills

Period 3
Nu lossnar allt för Bajen. Både måmässigt och spel mässigt och Katrineholm hade inte chans. Efter 2 snabba mål i början av Bajen tror ändå Katrineholm att dom kan vända på detta då en reducering kommer. Men det ville inte Bajen och trummade på framåt och målen kommer också. Alla målskyttar och vilken som gjorde vad under tredje har jag inte riktigt koll på. Men Tobias Laudon-Sörlin gjorde 2 eller 3 mål i tredje. Richard Gustafsson gjorde några mål. Janne Lindberg gjorde desamma och även Benny fick in 1 mål tillslut efter alla lägen han hade. Bajen gör 8 mål i sista perioden och vinner med 11-3.

Stångkorvar:
1. Janne Lindberg.
2: Delar vi med Tobias Laudon-Sörlin & Richard Gustafsson
3. Fredrik Lundin. För den iskalla straffen han la i första perioden.

Nu krossar vi Graip för tredje gången i år på söndag! Se till att vara där!
/Kenta

Inget
Div 3 Södra: Bajen Fans Hockey - IK Graip Söndag 20 december, kl 13.30, Zinkensdamms IP Sista matchen före jul och nyår står för dörren då gutarna från Graip kommer på besök till Södermalm.
Div 3 Södra: Bajen Fans Hockey - IK Graip Söndag 20 december, kl 13.30, Zinkensdamms IP Bfif 091114 03 Sista matchen före jul och nyår står för dörren då gutarna från Graip kommer på besök till Södermalm. Alla supportrar uppmanas härmed att infinna sig på varma Zinken för ett förmodat målkalas!

Inget
Vi har en egen skridskoslip.
Vi har en egen skridskoslip. Innebär det att vi har ett riktigt lag nu?

Var med på Zinken under måndagskvällens träning, för att hälsa på alla bekanta ansikten men också för att träffa nya spelare och propagera för stångkorvsligan bland spelarna. Denna sista vecka före juluppehållet kan tyckas tung med två träningar (extra träning på Hovet på onsdag kl 20.30) samt två matcher (Katrineholm borta på fredag kväll och hemma mot Graip på söndag) men stämningen i omklädningsrummet var god, vilket toppengäng vi har i BF IF's spelartrupp! Det är en jäkla förmån att få se dem tillsammans under ledning av Tonny B. och Putte Köhler även om det bara handlar om en sen måndagsträning i Zinkens iskalla lada.

Inget
Supporterföreningen Bamsingarna delar efter varje match ut ett antal Stångkorvar till 3 spelare (för det mesta, ibland fler) för goda insatser på isen.

Supporterföreningen Bamsingarna delar efter varje match ut ett antal Stångkorvar till 3 spelare (för det mesta, ibland fler) för goda insatser på isen. I forumtråden http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?7333 finns den aktuella ställningen i stångkorvsligan. Efter avslutad säsong delas priser ut till den/de som fått flest korvar under säsongen.
Nu till juluppehållet delas extra stångkorvar ut till 5 spelare, omröstningen för dessa är öppen för alla, rösta i denna tråd: http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?7429.
Belöna din favoritspelare!

Inget
Det finns bara två platser kvar på bussen till Katrineholm nu på fredag den 18 dec.

Det finns bara två platser kvar på bussen till Katrineholm nu på fredag den 18 dec. Avgång runt 16.30 från Gullmarsplan. Pris cirka 200. Matchen börjar 19.30.
Ring Benny Wiklander på 073-7328408 om du vill åka med.
Anmälan är bindande
OBS!!!
!!!SAMLING 16.30 GULLMARS TORG

Inget
...eller den lilla matchrapporten...

Fullt i utvisningsbåset.

Det blev en resultatmässigt jämn match i Ältahallen mellan hemmalaget Älta IF och Bajen Fans Hockey. Spelmässigt var däremot Bajen vida överlägsna sina motståndare men lite lagom nonchalant försvarspel var inte Älta sena att ta vara på.

Inget
Stångkorvsmannen #14 Gustavsson.

Norsborg stretade på i två perioder på söndags kvällen när Bajen Fans IF vann med 9-3, hade även ledning med 3-1 efter halva matchen.